top of page

algemene voorwaarden

 

 

 

Bed & Breakfast The Old Beech (VOF JACKFROST, The Old Beech, wij, ons, onze) is eigendom van, en wordt beheerd door André D’Haese, Martine Bayens, Sebastien D’Haese en Inez D’Haese. De beheerder kan zich in voorkomende gevallen laten vervangen door een andere gastheer/vrouw of vertegenwoordiger.

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers (gasten, klanten, u, uw) van de diensten, die The Old Beech aanbiedt. Met het bevestigen van een reservering (reservatie, boeking, aankoop) gaan deze Algemene Voorwaarden van kracht.

Wij kunnen gasten, bij overtreding van deze Algemene Voorwaarden en bij ongepast gedrag, met onmiddellijke ingang de toegang tot The Old Beech ontzeggen en/of weigeren, zonder verdere mededeling of reden en zonder tegemoetkoming van de verblijfskosten. Eveneens kunnen wij ook bijkomende kosten en schadevergoedingen in rekening brengen.

 

Reservering en bevestiging

Een reservering of aanvraag tot reservering kan gemaakt worden via telefoon, e-mail (info@theoldbeech.com), onze website (theoldbeech.com), of via andere online boekingkanalen (OTA’s).

Een reservering is pas bevestigd wanneer u het saldo van de eerste nacht van uw verblijf betaald heeft en wij kunnen deze dus ook niet garanderen als deze betaling niet voltrokken is. Dit gebeurt via ons reserveringsysteem op onze website, of via de betaalopties die wij u toesturen via e-mail.

Verder moet het volledige saldo voldaan zijn voor de dag van aankomst. Wij sturen daarom 1 à 2 weken voor aankomst een e-mail met een betalingsverzoek voor het resterende saldo. Dit kan dan tijdig betaald worden via ons online betalingssysteem of via overschrijving (overschrijving moet ontvangen zijn voor aankomst).

Bij de reservering dient altijd correct melding te worden gemaakt van het aantal personen dat bij ons zal overnachten. Bij overschrijding van dit aantal kunnen wij per overtreding 100% van het op dat moment geldende overnachtingstarief in rekening brengen, boven op de reeds verschuldigde verblijfskosten.

 

Betaling

Wij aanvaarden betalingen via kredietkaart of debietkaart via ons online betalingssysteem op onze website of via een betaallink per e-mail. U kan ook betalen via overschrijving.

Wij aanvaarden geen cash, omwille van veiligheidsredenen.

 

Annulering

Als u niet in staat bent om de aangegane reservering na te komen, dient u dit ons zo spoedig mogelijk te melden.

Indien u uw reservering annuleert binnen de 15 dagen voor de ingangsdatum van uw verblijf is 50% van het saldo als vergoeding verschuldigd. Als u annuleert binnen de 48 uur voor het begin van de check-in van de dag van aankomst (15 uur), of later, of u komt niet opdagen (no-show) dan is 100% van het saldo verschuldigd. Wij raden u aan een annuleringsverzekering bij derden aan te gaan.

Wij zijn vrij om op elk moment voor de dag van aankomst uw reservering te annuleren zonder melding van reden, zelf wanneer u deze al gedeeltelijk of volledig heeft betaald. Dit gebeurt enkel in uitzonderlijke situaties. (Bijv. overmacht, overlijden, veiligheid) Wanneer wij uw reservering annuleren, krijgt u het al betaalde saldo teruggestort binnen de 21 dagen. Wij zijn niet aansprakelijk voor andere kosten of schadevergoedingen.

 

Tarieven

Onze tarieven zijn inclusief gas, water, elektriciteit, verwarming, ontbijt, gebruik minibar, BTW en toeristenbelasting. De tarieven zijn exclusief annulering- en/of reisverzekering en/of andere kosten.

Onze tarieven zijn steeds vrijblijvend en geschieden onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Alle vermeldingen op onze website (theoldbeech.com) worden geacht te goeder trouw te zijn verstrekt en geschieden steeds onder voorbehoud van tussentijdse aanpassingen. Wij zijn niet aansprakelijk voor, en/of gebonden aan mogelijke fouten op onze website.

 

Inchecken

Inchecken gebeurt vanaf 15 uur ’s namiddags tot 20 uur ‘s avonds, tenzij duidelijk anders overeengekomen met ons. Indien op voorhand gevraagd, kan u vroeger aankomen om uw bagage al te stockeren en uw sleutelkaart op te halen.

Ter legitimatie zullen wij u vragen om een identiteitsbewijs of paspoort. Wij gebruiken dit voor de wettelijke reiziger registratie, en zullen hier geen kopie van nemen. Indien u hier niet mee akkoord bent, moeten wij u toegang tot onze zaak weigeren.

Vroegere terbeschikkingstelling van de kamer(s) is bespreekbaar, maar kan gepaard gaan met extra kosten.

 

Uitchecken

Uitchecken kan tot 11 uur ‘s morgens, tenzij duidelijk anders overeengekomen met ons. Indien op voorhand gevraagd, kan u uw bagage nog stockeren wanneer u later vertrekt. (Bagage moet dezelfde dag nog worden opgehaald)

Langere terbeschikkingstelling van de kamer(s) is bespreekbaar, maar kan gepaard gaan met extra kosten.

 

Sleutelkaart

Bij aankomst ontvangt u van ons één RFID-sleutelkaart, die u toegang geeft tot het gebouw en uw kamer. U bent zelf verantwoordelijk voor het sluiten van de deuren van uw kamer en de hoofdingang. Wanneer u uitcheckt verzoeken wij u graag deze terug te bezorgen aan ons.

 

Roken en vapen

Het is verboden om te roken/vapen in alle kamers en binnenruimtes van onze zaak. In overleg kan u roken/vapen op het terras, mits anderen hier geen last van hebben en de veiligheid niet in gevaar komt. Hierbij dient het terras en de omgeving netjes te worden achtergelaten. Peuken en assen moeten in de daarvoor voorziene asbak. Het misbruik van brand/blusmiddelen en/of het onklaar maken van rookmelders is niet toegestaan, en kan leiden tot bijkomende kosten.

 

Parkeren

Wij beschikken over één parkeerplaats (oprit voor onze garage) die wij gratis ter beschikking stellen van onze klanten. (Wie eerst komt, eerst maalt) Wij zijn niet aansprakelijk voor diefstal en/of enige vorm van schade aan uw wagen.

 

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegelaten.

 

Bezoekers

Als u bezoekers wenst te ontvangen, dient u ons hiervan vooraf over in te lichten. Het ontvangen van bezoekers kan enkel op uw eigen kamer en niet in de publieke ruimtes. Ook mag dit niet tot overlast leiden voor ons en/of andere gasten. Bezoekers ontvangen kan enkel van 8 uur ’s morgens tot 22 uur ’s avonds en mogen zeker niet overnachten. U bent zelf volledig verantwoordelijk voor mogelijke overlast en schade.

 

Respect voor andere gasten en buurtbewoners

Wij verzoeken onze gasten vriendelijk om geen overlast te veroorzaken voor andere gasten en buurtbewoners. Alle muziek/audio/geluid dient beperkt te worden tot de eigen kamer, zodat geen geluidsoverlast ontstaat voor de andere gasten en buurtbewoners. Geluidsoverlast creëren tussen 22 uur ’s avonds en 7 uur ’s morgens is volledig verboden.

 

Internetgebruik

Wij bieden aan al onze gasten gratis internettoegang via ons Wi-Fi-gastennetwerk en bedrade verbinding in alle kamers. Elke vorm van illegaal gebruik van deze internetverbinding is ten strengste verboden. De gast/gebruiker draagt hierbij de volledige verantwoordelijkheid. Bij constatering of het vermoeden van hinder aan derden en/of (overig) internetmisbruik door de gast/gebruiker hebben wij het recht zonder nadere aankondiging de toegang tot het internet te blokkeren en de ordediensten hierover in te lichten.

 

Bedlinnen en badtextiel

Bij elk verblijf wordt voorzien: per gast: een kleine handdoek, een grote badhanddoek en een badjas; per kamer: één of twee badmatten en het nodige bedlinnen, waaronder: een hoeslaken, een laken, een dekbedovertrek en meerdere kussenslopen.

Deze worden naar wens verschoond of zoals wij het nodig achten, maar niet meer dan eenmaal per dag. De kosten hiervan zijn in de prijs inbegrepen.

Al het bedlinnen en badtextiel dient binnen de accommodatie te blijven. Zaken die beschadigd of verdwenen zijn zullen worden aangerekend, vermeerderd met de nodige administratieve kosten.

 

Schade en diefstal

The Old Beech en zijn beheerders is niet aansprakelijk en/of verantwoordelijk voor enige vorm van schade aan, verlies of diefstal van persoonlijke goederen van gasten en/of hun bezoekers.

The Old Beech en zijn beheerders is niet aansprakelijk en/of verantwoordelijk voor enige vorm van persoonlijk letsel aan gasten en/of hun bezoekers.

Als de gast schade veroorzaakt aan de accommodatie, publieke ruimtes en/of andere eigendommen van The Old Beech en de beheerders, dient de gast dit zo spoedig mogelijk te laten weten aan ons. Bij schade en/of diefstal veroorzaakt door de gast, kan deze verantwoordelijk worden gesteld en kunnen mogelijke kosten en schadevergoedingen in rekening worden gebracht, ten koste van de gast.

 

bottom of page