top of page

in de buurt

stadhuis-antwerpen.jpg

't Stad

Antwerpen, het grootste dorp en tegelijk ook de enige echte stad in de wereld (volgens de Antwerpenaren). Hier is altijd iets te doen, elke dag van de week, elke week van het jaar.

Breng eens een bezoek aan het MAS of het Museum voor Schone Kunsten. Ga eens eten in één van de vele gezellige brasseries of sterrenrestaurants.

 

Een avond naar de opera of de stadsschouwburg? Een zaterdag winkelen op de Meir? Een zondag neuzen in de kloosterstraat? Eindeloos veel opties.

visitantwerpen.be

Antwerp Expo

Komt u naar Antwerp Expo en wilt u intussen in luxe verblijven, dan hebben wij de ideale plaats voor u.

Wij zitten namelijk op wandelafstand van het grootste expositiegebouw van Antwerpen.

 

De kamers zijn ook uitstekend uitgerust voor zakencliënteel, met bureau, snelle internetverbindingen en meer.

antwerpexpo.be

expo-antwerp.jpg
de-singel.jpg

deSingel

Voor wie zich graag verdiept in kunst is er vlak bij ons deSingel. In dit kunstcentrum zijn er altijd wel nieuwe concerten, voorstellingen of tentoonstellingen aan de gang.

Alles wat u in deSingel kan beleven zijn echt unieke ervaringen. Jazz, klassiek, film, architectuur, allen uitzonderlijk werk, dat niet zomaar overal te beleven valt.

desingel.be

Brouwerij De Koninck

Bent u een liefhebber van bier en eten, dan moet u zeker Brouwerij De Koninck eens bezoeken. Deze huisvest namelijk 4 delicatessenwinkels, een bierwinkel, 3 bars, 2 brasseries, een sterrenrestaurant: The Butcher's Son, en een fietsenwinkel.

Ook is de brouwerij zelf te bezoeken. Tijdens deze interactieve tour leer je de brouwerij en zijn bier van dichtbij kennen met alle nodige degustaties en bier tappen dat erbij komt kijken.

dekoninck.be

brouwerij-de-koninck
bottom of page